temno

Odpoved delovnega razmerja iz razloga nesposobnosti

VPRAŠANJE

Pozdravljeni, 01.02. sem zaposlila delavko za polni delovni čas. Žal ne dosega rezultatov in se pri delu pojavljajo napake. Ker sem dejala, da ne dosega pričakovanih rezultatov glede na navedbe v prošnji za zaposlitev, je "zbolela" in šla v bolniško.

Ali se ji lahko poda odpoved iz krivdnih razologov glede na ugotovljene napake pri delu? Smo računov. servis, kjer je natančnost izredno pomembna? Je pa od danes v staležu in je pogodba še do 30.04.2017. Ker sem tudi sama v staležu, a zaradi nesposobnosti zaposlene moram delati, če hočem obdržati stranke.

Na vprašanje kako je lahko izpuščala dokumente in jih enostavno ni knjižila, kar sem ugotovila čisto slučajno, je molčala. Dejansko ji več ne zaupam, žal pa ne zmorem vsako knjižbo in stranko, ki jo ona knjži natančno preveriti. Vsi vemo,da napake velikokrat še kasneje izbijejo. Kako naj sedaj pokrijem njeno bolniško odsotnost, če tako ne dosega pričakovanih rezultatov. Vsi vemo kako stranke zbijajo cene in je vsak € težko prislužen. Ali lahko imam težave, če ji dam odpoved iz krivdnih razlogov z 31.3.2017? 

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ AKCIJA MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR 6,95 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share