temno

Prodaja nepremičnine

VPRAŠANJE

Že pred leti smo postali lastniki stanovanja v dvostanovanjski hiši, kjer je pa do njene smrti živela stara mama, sedaj, ko je umrla nam lastniki drugega stanovanja z njihovimi dejanji onemogočajo uporabo le tega in nam nočejo izročiti ključev ki so si jih prisvojili.

Trdijo namreč, da je stanovanje njihovo, čeprav je bilo že zdavnaj vknjiženo na naše ime. Sedaj bi radi to prodali, najbolje bi bilo, če bi oni to odkupili, kajti stanovanji sta sicer ločeni, imajo pa skupni vhod, ogrevanje, vodo in elektriko. težava je pa v tem, da nimajo denarja za odkup in zaradi tega tudi osporavajo dejstvu, da je stanovanje naše (prpravljeni smo jim bili tudi prodati stanovanje po ceni bistveno nižji od tržne pa ni šlo). Težava je še v temu, da ni rešena etažna lastnina, kar še bolj otežuje prodajo tretjemu. Prepričan se tudi v to, da če bi hoteli urediti etažno lastnino, bi se temu upirali.

Torej imamo nepremičnino, katere ne moremo uporabljati in niti prodati. prosim za nasvet kako se zadeve lotiti, da bi v čimkrajšem času stanovanje prodali.

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ AKCIJA MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR 6,95 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share