temno

Zapadlost položnic

VPRAŠANJE

Spoštovani,

Zanima me po kolikem času zapade položnica… Sem namreč naročnik storitve, za katero je sklenjena pogodba za dobo 18 mesecev. Ker se kmalu bliža potek tega roka , bom ponudnika moral obvestiti, da želim storitev prekiniti, zaradi selitve v drugo stanovanje. V tem obdobju nisem dobil niti ene same položnice, ki bi jo moral plačati ponudniku za storitev, ki jo ponuja (internet), kljub temu, da je pogodba bila pravilno izpolnjena in imajo vse moje podatke. Mi lahko zaračunajo naročnino za 18 mesecev, ki bi jo bilo potrebno plačati v enem obroku ali mogoče položnica zapade po recimo 12 mesecih in zato prvih 6 mesecev ne bi rabil plačati.

Prosim za nasvet.

Hvala.

ODGOVOR

Svetujemo vam, da preberete pogodbena določila in splošne pogoje poslovanja, ki se nanašajo na naročeno storitev oz. se obrnete na ponudnika, da kasneje ne bi prišlo do neljubih presenečenj z neplačanimi zapadlimi plačili.Morda imate sklenjeno tako naročniško pogodbo, ki vam za prvo leto naročnine zagotavlja posebno ugodnost  – brezplačno uporabo storitev.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share