12 let trajajoča tožba

VPRAŠANJE

Spoštovani, lep pozdrav!

Na Vas se obračamo z enim vprašanjem, katero bi po vsej verjetnosti bolj sodilo v kakšno knjigo o Guinnessovih rekordih… Leta 1997 smo zaradi dogodka, kateri je pri mladoletni osebi povzročil trajne zdravstvene posledice vložili odškodninsko tožbo. Odgovorna oseba, nam je pred vložitvijo tožbe pisno potrdila odgovornost za nastali dogodek. No, tožba je bila vložena in vse do danes , torej po 12 letih , postopek še ni končan. In ne le to, v vsem tem času smo imeli le 3 obravnave, na katerih pa se je sodišče ukvarjalo s popolnoma drugimi vprašanji in do dopisa, ki je osnova za tožbo še nismo prišli.

Sedaj pa naše vprašanje – kaj naj storimo? Dejansko nas odškodninska odgovornost ne zanima več, saj smo tako ali tako za zdravljenje že razprodali veliko svojega premoženja,takrat mladoletna oseba pa je že (kljub dolgotrajni bolezni) skoraj odrasla.

Zanima nas, kako lahko ukrepamo zoper sodišče in odgovorno osebo, katera namesto, da bi se ukvarjala z 12 let starimi primeri v javnosti nastopa kot ¨medijska zvezda¨?

Hvala lepa za odgovor…

ODGOVOR

Vsebina je na voljo le naročnikom.

✔ Registrirajte se za 3 dnevni BREZPLAČNI DOSTOP
(brez obveznosti in kartice)

✔ AKCIJA mesečni dostop samo 9,99 EUR 6,95 EUR.


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki