temno

Odškodnina v primeru napačnega vpisa

VPRAŠANJE

Pred dvemo letoma mi je pravna fakulteta poslala vpis do katerega nisem opravičena, saj nisem imela vseh vpisnih pogojev. Ker sem se odločila da bom na tej fakulteti šudirala nisem šla po nasvetih pravnikov v tožbo. Vendar še danes nimam vpisnih pogojev bi fakulteto zaprosila za odškodnino zaradi zavajanja, kateri je močno vplival na psifično zdravje. En dan prej prej mi je referentka povedala , da nimam pogojev za vpis, vendar je to bilo prepozno in neuradno. Z odgovornim tega vpisa in ministrstva sem imela dogovor, pri katerem bi mi bila šolnina v prvem letniku izbrisana. Vendar je to le ustno. Fakultete ne bo tožila, zanimam me le odškodnina. Upam da boste najbolj nepristranski saj gre le za pravno fakulteto. Vsi dokazi so pri meni.

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

OPPN

… Odgovor je na voljo le naročnikom. ✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR Naročnina količina…
Več o tem
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share