temno

Prijava začasnega bivališča

VPRAŠANJE

Pozdravljeni!

Sem iz Prekmurja, kjer imam stalno bivališče. Ker študiram v Ljubljani, imam tam prijavljeno začasno bivališče. Moj fant je iz Maribora, kjer ga čez vikend včasih obiščem. Ponavadi prespim tam v petek in soboto. Včasih pa se zgodi, da se čez vikend ne moreva videti in sem za kakšen dan pri njem med tednom. Ampak to ni vsak vikend, saj me tudi moj fant obišče v Prekmurju. Problem je pa v tem, da je ena stanovalka v bloku, kjer živi moj fant na Stan in vest prijavila, da živim pri njem kot neprijavljena. S Stan in vest sva se pogovorila o situaciji in rekli so, da me ne bodo prijavljali, če pa se bom preselila k fantu (kar se ne nameravam) je moj fant dolžan prijaviti še eno osebo v gospodinjstvu. Situacijo sva razložila tudi gospe, ki je zadevo prijavila. Ampak me še kar naprej prijavlja kot da živim pri svojem fantu na črno.

Kako lahko rešim to situacijo?

ODGOVOR

Spoštovani,

če pri vašem fantu prebivate zgolj občasno za vikend, potem ne gre za prebivanje na črno in vam tudi morebitne prijave ne bi smele povzročati nevšečnosti. Težave z gospo iz bloka pa boste verjetno težko rešili; morda bi pomagal pogovor z njo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share