temno

Nepravilno parkiranje na zasneženem parkirišču

VPRAŠANJE

21.3.2007 sem nepravilno parkiral na ulici, ki je namenjena za parkiranje kjer se parkirnina plačuje z parkirnim listkom katerega nisem kupil, saj parkirne površine niso bile počiščene in sem parkiral v kup snega. Dobil sem obvestilo redarstva, plačilni nalog pa sem dobil na dom 4.6.2007. Napisal sem pritozbo na plačilni nalog, da pač parkirna mesta niso bila počiščena, sedaj 15.7.2008 pa sem dobil domov odločbo, da je moja pritožba zavrnjena in moram plačati stroške postopka 45 EUR in 40 EUR kazni za nepravilno parkiranje.

Se splača pritoževati še na to ali ne?

hvala za odgovor

ODGOVOR

Če so vašo pritožbo zavrnili kot neutemeljeno, potem pač temelja (nepočiščen sneg), da bi vaše pritožbe upoštevali, nimajo. (to imajo v pravilnikih…)Čeprav je res smešno. Tožijo vas zaradi samega sebe….Ostane vam le še pritožba Na Upravno sodišče, vendar vam jo odsvetujemo, ker boste plačaili več, kot pa je bila kazen za nepravilno parkiranje.

Prihodnjič več sreče pri parkiranju (ali pri redarju——kdo bi vedel)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share