temno

Soglasje za cesto

VPRAŠANJE

Sem lastnik parcele(A), mimo katere bo občina širila cesto. Pred petimi leti sem dal soglasje za širitev. S pripombo, da se cesta, moji parceli umakne, v škodo sosednje parcele (B), za 5m. Kar je Občina tudi zagotovila. Površino, ki bi šla v škodo sosednje parcele (B), če bi bila cesta zgrajena po mojem soglasju, sem lasniku sosednje parcele (B) izplačal. Toda odmera ni bila narejena. Niti prepis. Cestni odsek mimo moje parcele (A) je bil takrat tudi zgrajen. Vendar ne po mojih zahtevah.Cesto so začasno protiprašno asfaltirali, in speljali mimo, kot začasno rešitev. v sosednjo parcelo (B) so naredili odkop, kjer naj bi cesta potekala. To površino sedaj koristim jaz.

Občina mi je zagotovila da bo odmik od moje parcele upoštevan pri dokončni ureditvi trase. Sedaj pa so pripravljeni načrti za dokončno ureditev trase . Vendar pogoj mojega soglasja izpred petih let, ni bil upoštevan. Traso razširjene ceste so priključili na koncu moje parcele na to začasno rešitev. Ali imam možnost preprečiti gradnjo ceste, ker ni upoštevano moje soglasje. Trdijo, da že zgrajene metre ceste, ne mislijo prestavljati.

Lep pozdrav.

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share