temno

Dedovanje po razvezi

VPRAŠANJE

Z bivšim partnerjem sva bila v izvenzakonski skupnosti 12 let,jaz pa sem po mamini smrti podedovala 1/4 hiše in med tem ko sva bila z bivšim partnerjem skupaj sem jaz ta moj delež prodala! takrat sem za to dobila 82 000 mark s tem denarjem sva najprej skupaj kupila stanovanje in zraven sva dobila še kredit za mlade družine! Nato pa sva to stanovanje prodala in kupila z tem denarjem hišo v srbiji v smederevski palanki vendar ne z celotnim zneskom ker polovico za hišo je prispeval bivši tast! Ker seveda nismo šli živet v srbijo zaradi konfliktov z bivšim tastom sva bila primorana vzeti stanovanje v sloveniji v najem in z ostalim denarjem kar ga je ostalo sva kupila opremo za najemniško stanovanje!

Sedaj pa mene zanima kako bi jaz karkoli lahko iztržila od tega mojega dedovanja nazaj ker hišo v srbiji uživata njegova mama in njegov očim v tem najemniškem satnovanju kjer je vsa ta nova oprema kupljena z mojim dedovanjem pa živi on tako da jaz sem ostala brez nič??

lepo bi vas prosila da mi pomagate ker sem v hudi stiski in nimam niti za preživetje!! poleg tega mi je še sodno odvzel otroke in moram plačevati še 200 evrov alimentov kar je z mojo plačo nemogoče!

najlepša hvala za pomoč!!! prosila bi vas za čimprejšnji odgovor! še enkrat najlepša hvala!!

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Skrb

… Odgovor je na voljo le naročnikom. ✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR Naročnina količina…
Več o tem
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share