temno

Zaščita pred sinovimi dolgovi

VPRAŠANJE

Z ženo imava sina, ki je star 39 let. Je pravi posebnež, saj živi neko nenavadno življenje. Bil je zaposlen pa nezaposlen, dobival je socialno pomoč, zdaj pa je celo postal S.P., najbrž zato, da je izkoristil možnost dobiti nekaj denarja za samozaposlitev.

Ukvarja se z zbiranjem odpadnih jedilnih olj po gostiščih Slovenije. Mislim, da posel ni prav nič donosen, ker je vedno brez denarja. Ima tri otroke, je ločen in ne plačuje preživnine. Ker je večinoma na cesti, dela tudi prometne prekrške in jih sploh ne plačuje. Skratka, živi v dolgovih. Živi na najinem naslovu, v ločenem stanovanju, ki pa je najina last.

Zanima me, kako se morava zaščititi pred sinom, da ne bi zaradi neplačevanja njegovih dolgov posegli po najinem premoženju, ker on pač živi v najini hiši in ima tudi S.P. prijavljen na najin naslov. Sam je brez kakršnega koli premoženja.

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share