temno

Promocija sončnega zahoda!

VPRAŠANJE

Tako kot mnogi pri tej agenciji smo jim tudi mi nasedli in vplačali veliko predrage počitnice na Tenerifih za 780 E brez hrane prevoza… . Takrat so nam na njihovi promociji dobesedno dve uri prali možgane in nam kazali lažne kataloge na katerih je bila cena potovanja cca 3500 €. Ko smo jim povedali da mogoče to ni za nas ker nismo sigurni da bomo lahko potovali zaradi določenih zadev so nam preprosto zagotovili da počitnice lahko z lahkoto prodamo ali damo kot darilo komur koli.

Sedaj pa ko to hočemo narediti pa imajo celo vrsto pogojev, niti enega pa nimajo zapisanega v pogodbi napr: starost, oseba mora iti s partnerjem, nikoli ni smela potovati preko njihove agencije itd.

Mi pa te počitnice dejansko lahko prodamo samo tistemu ki je že potoval na tak način in z njimi potencialnega kupca že imamo . Z njihove strani nikoli in nikdar ni bil omenjen niti en pogoj za prenos pogodbe na nekoga drugega.Kaj lahko storimo da dobimo nazaj vsaj del našega denarja?

V naprej hvala lepa

ODGOVOR

Odgovor je na voljo le naročnikom.

✔ Neomejen dostop do vseh vsebin.

✔ MESEČNI DOSTOP SAMO 9,99 EUR


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share