temno

Stari računi

VPRAŠANJE

Pozdravljeni,

sem uporabnik Halo paketa- predplacniski paket na Simobilu, ko sem hotela danes preiti na narocnisko razmerje, so mi v Halo centru dejali, da to ne morem storiti, zaradi se neporavnanih obveznosti iz leta 2003!

Glede na to, da se za leto nazaj ne vem kaj je bilo, sem klicala na simobil in vprasala zakaj se gre, tam so mi rekli, da imam iz leta 2003 se neporavnan racun ( narocnino je vzel preko mene moj oce, za placevanje racunov pa je bilo navedeno njegovo ime), ki je bil izdan 17.6.2003 rok placila pa naj bi bil 25.6.2003 in ta racun naj ne bi bil poravnan.Jaz sicer ne vem zdaj, ali je moj oce racun placal ali ne, on tudi ne ve, tako da mi preostane da pac grem verjet Simobilu ( kar je malo dvomljivo, saj sem ze veckrat dobila racun za isti znesek, ki so mi ga potem po pritozbi zbrisali!).

Zanima me, ce obstaja rok zastaranja? Namrec, v vseh teh letih potem nisem dobila nikakrsnega opomina (mogoce in najbrz je bil kak opomin leta 2003, ce to ni bilo placano je potem to logicno za verjet), potem pa nic, prav tako nobenega glasu od Simobila, da sem karkoli se dolzna. Tako, da me sedaj zanima, ali to sploh kdaj zastara in kaksne moznosti imam na podlagi tega?

Upam na cimprejsnji odgovor in se vam lepo zahvaljujem!

ODGOVOR

Vsebina je na voljo le naročnikom.

✔ Registrirajte se za 3 dnevni BREZPLAČNI DOSTOP
(brez obveznosti in kartice)

✔ AKCIJA mesečni dostop samo 9,99 EUR 6,95 EUR.


1. Najprej se prijavite / registrirajte
2. Še vedno nimate dostopa?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki

Total
0
Share