temno

Potrošniški kredit

VPRAŠANJE

Katera banka odobri kredit s tem da imaš minimalni dohodek in redno zaposlen? Imam blokado na računu in še nekaj malega kredita za odplačat, za poroka pa nimamo nobenega, da je kreditno sposoben.

Prosim za dober nasvet kam naj se obrnemo.

ODGOVOR

Pozdravljeni

 Glede na podane podatke boste težko kreditno sposobni prikaterikoli slovenski banki, saj slovenska zakonodaja omejuje koliko dohodka lahko banke zasežejo za odplačevanje kredita, tako da kreditojemalcu ostane vsaj nekaj sredstev za preživetje. Poleg tega pavedno preverijo prilive in odlive na transakcijskem računu, tako datudi blokada računa ne pomaga. Edino kar vam lahko svetujem je, da na banki na kateri so vam že odobrili kredit, zaprosite za nov večji kredit na daljše obdobje, s katerim poplačate že obstoječi kredit, razlika pa vam ostane. V vsakem primeru pa se morate zavedati da bo na koncu vse kredite potrebnoo dplačati.Je še sicer možnost, da si sredstva sposodite pri zasebnih podjetjih, ki se običajno ukvarjajo z manjšimi posojili in zahtevajoneko varščino (npr.avto), vendar vam tega ne priporočam, saj so tam obresti in stroški kredita praviloma zelo visoki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share