temno

Zavarovanje na študiju v tujini

VPRAŠANJE

Otrok, ki je zavarovan po meni se odpravlja na študij v tujino (španija) ,rad bi sklenil še dodatno zavarovanje vaš nasvet bi bil dobrodošel. Študij naj bi trajal 1 leto v tem času 1-2 krat pot domov in nazaj.

Se vam že vnaprej zahvaljujem

ODGOVOR

Spoštovani g. Koprivnik, Vprašanje je malo preveč splošno za natančen odgovor, saj ne vem kakšno (zdravstveno, nezgodno, …) zavarovanje vas zanima. Predvidevam, da vas zanima zdravstveno zavarovanje za bivanje v tujini. Za slovenske državjane, ki potujejo v države EU velja ti.evropska kartica zdravstvenega zavarovanja. Ta kartica krije zdravstvene storitve v okviru javne zdravstvene mreže v državi kamor ste namenjeni.Če želite imeti še dodatno kritje, tudi za storitve zasebnega zdravstva, pa se obrnite na enega od številnih ponudnikov zdravstvene asistence za tujino, kjer se pozanimajte o vrstah kritja, zavarovalnih vsotah in premiji (Corris, Triglav, Vzajemna,…). 

Če ste imeli v mislih katero drugo vrsto zavarovanja pa nam ponovno pišite in z veseljem vam bomo odgovorili. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share