temno

Prometna nesreča

VPRAŠANJE

Leta 2004 sem pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo. Zaletel sem se v dva nasproti vozeča avtomomobila, v nesreči ni nobeden od odeležencev utrpel kakšne telesne poškodbe,po dveh letih sem dobil od zavarovalnice 2000000sit kazni za poravnavo stroškov,v poravnavi je bilo navedeno tudi nekatire poškodbe vratu.To sem poravnal.

Kako naj vem če je proti meni vložena še kakšna civilna tožba in če je ali bi dobil kakšno obvestilo? Sedaj je od tega že štiri leta.

Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem

ODGOVOR

Iz opisa, ki ste ga podali sodeč, je zavarovalnica povzročeno škodo poravnala oškodovancem v prometni nezgodi in jo od vas dobila tudi povrnjeno.Glede na to, da se udeleženci skoraj brez izjeme za povračila tovrstnih škod obračajo neposredno na zavarovalnico, pri kateri ima povzročitelj zavarovano odgovornost, vam predlagamo, da se s tem vprašanjem obrnete neposredno na vašo zavarovalnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share