temno

Splošni pogoji storitve “Pravni nasvet po emailu”

SPLOŠNE DOLOČBE

Ponudnik storitve je INVITA d.o.o., Cesta v Gorice 36, Ljubljana, ki upravlja s portalom PravniNasveti.si (v nadaljevanju: ponudnik).

Ti Splošni pogoji urejajo razmerje med ponudnikom in naročnikom storitve “Pravni nasvet po emailu” (v nadaljevanju: naročniki) in se uporabljajo skupaj s Splošnimi pogoji Registracije, varovanja zasebnosti in uporabe spletnih strani.

SKLENITEV POGODBE

Pogodba je veljavno sklenjena in ti splošni pogoji sprejeti, ko uporabnik v celoti plača storitev. V kolikor uporabnik storitve ne plača, se šteje, da pogodba ni bila sklenjena. Pogodba stopi v veljavo naslednji delovni dan po prejemu plačila.

ROK ZA IZPOLNITEV POGODBE

Ponudnik se zavezuje, da bo na nasvet odgovoril najkasneje 72 ur po sklenitvi pogodbe, pri čemer se za prvi dan sklenitve pogodbe šteje naslednji delovni dan po prejemu plačila. Na prioritetno vprašanje bo ponudnik odgovoril v roku 24 ur, pri čemer se za prvi dan sklenitve pogodbe šteje naslednji delovni dan po prejemu plačila. Rok za odgovor se lahko tudi podaljša, pri čemer mora biti uporabnik o tem obveščen pred potekom časa, navedenega v prvem in drugem odstavku tega člena. 

ODSTOP OD POGODBE

Ponudnik lahko v roku 24 ur od trenutka, ko pogodba stopi v veljavo, odstopi od pogodbe, brez da bi za to moral navesti razlog, pri čemer mora uporabniku vrniti plačani znesek in ga o tem obvestiti v istem roku, navedenem v prejšnjem členu ali v istem roku uporabnika obvestiti o podaljšanju roka za odgovor in za koliko časa se ta rok podaljša. 
Uporabnik zaradi osebne narave vprašanja in ker je storitev prilagojena njegovemu življenjskemu položaju, od pogodbe nima pravice odstopiti. 

AVTORSKO DELO

Pravni nasvet je avtorsko delo s strani Ponudnika. Uporabnik ga lahko uporablja neomejeno v nekomercialne namene. Vsaka komercialna raba s strani uporabnika pomeni kršitev avtorskih pravic. 

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik jamči, da bo nudil nasvete v skladu s svojim strokovnim stanjem glede na razpoložljive podatke, razkrite s strani uporabnika. Pravni nasvet je zgolj informativne narave in ponudnik ne odgovarja za morebitno škodo, tako neposredno kot posredno, ker je uporabnik upošteval nasvet, ki ga je pridobil v okviru storitve. 

PRIVOLITEV UPORABE OSEBNIH PODATKOV 

Uporabnik s sklenitvijo pogodbe tudi soglaša, da se ga obvešča tudi o novostih ponudbe spletnega portala, akcijah in ugodnostih. 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

V primeru registracije bodo podatki uporabnika varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Nazaj na Splošni pogoji 

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.