temno

Odvetnik za zastopanje

VPRAŠANJE

Spoštovani!

Za znanca iščem odv. za zastopanje v motenju posesti. Je lastnik sobe s souporabo ostalih prostorov (kopalnice, predsobe). Lastnica druge sobe ga toži za poravnavo za nazaj, za stvari ki jih je plačal in za obnovo kopalnice in popravilo nekaterih stvari v kopalnici, ki jih je povzročila ona. Ker on nima ne interneta, niti telefona, je pa zelo plah in ga ta ženska ustrahuje že več let, je sedaj prejel od sodišča za razpravo in nujno potrebuje odvetnika. Poklicala sem že Šelih&partnerji, pa mi niso pojasnili kam naj se obrnem. Tudi na Odvetniški zbornici mi niso pojasnili.

Zato se sedaj obračam na Vas. Gre za stanovanje na Ilirski ulici 4, v Ljubljani. Nasprotno stran pa zastopa odv. družba Čeferin.Vljudno naprošam za odgovor.

Že vnaprej lepa hvala in lep pozdrav!

Antonija K.

ODGOVOR

V konkretni zadevi je težko svetovati o izbiri odvetnika, saj je odvetnikov res veliko in se ukvarjajo z najrazličnejšimi področji. Priporočim pa vam lahko Odvetniško pisarno Carmen Dobnik in odvetniki (www.pisarnacd.si), s katero imam dobre izkušnje in s katero tudi uspešno sodelujemo. Na področju stvarnega prava, kamor spada vaša zadeva, so v omenjeni odvetniški pisarni strokovnjaki, kar med drugim izhaja iz strokovnih člankov ter dejstva, da so na to temo večkrat predavali različnim interesnim skupinam.Glede na to, da želite odvetniško zastopanje predlagam da se glede vsebine zadeve, obrnete neposredno na odvetnika, ki ga boste izbrali.

Lep pozdrav,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share