temno

Temelji za tožbo

VPRAŠANJE

Spoštovani,

s partnerico sva bila v razmerju leto in pol. Ona je imela svoje stanovanje, vendar v tem času nisem prebival pri njej.V tem času, je prenavljala stanovanje in zanima me ali sem opravičen do morebitneg povračila – zakaj?

Namreč nudil sem ji vso podporo, kot vsak ljubeči partner. To pomeni, da sem sodeloval pri skoraj vse obnovitvenih delih, selil pohištvo, sestavljal novo opremo, itd.Pred kratkim sva se razšla in dobil sem občutek, da sem bil izkoriščen ravno s tem namenom, ki sem ga opisal zgoraj.

Zanima me ali je kakšna možnost, da sem upravičen do morebitnega povračila ali nadomestila, glede na to, da so se zadeve tako obrnile?

Hvala za odgovor.

ODGOVOR

Spoštovani,

če ste v stanovanje vlagali svoja sredstva, potem lahko zahtevate, da vam povrne vrednost, za katero je obogatena. To ni nujno enako vrednosti storitev, blaga, ki ste ga vložili v stanovanje, temveč je lahko enako vrednosti, za katero je stanovanje zaradi vaših vlaganj večvredno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share