temno

Povračilo stroška prevoza na delo in iz dela

VPRAŠANJE

Zaposlen sem v Komunali in do sedaj nisem dobil plačanega stroška prevoza na delo in iz dela.Niti ne vem, če mi pripada.V kolektivni pogodbi komunalnih dejavnosti piše, citiram: "Delavec, katerega običajno prebivališče je oddaljeno do dveh kilometrov od mesta opravljanja dela, ni opravičen do povračila stroškov prevoza na delo in iz dela. Za določanje te oddaljenosti se upošteva najkrajša cestna povezava."Do mesta opravljanja dela imam 1,37km, od mesta opravljanja dela pa imam 2,39 km-razlika zaradi enosmerne ceste.

Najprej me zanima če mi sploh kaj pripada.Če mi pa pripada bi vas prosil, če mi poveste kolikšno kilometrino v mojem primeru bi mogel dobiti plačano. (Je to 2,39km ali je to 3,76km)

Hvala vam že v naprej

ODGOVOR

Pozdravljeni,

Glede na določbo tarifne priloge vaše panožne kolektivne pogodbe vam ne pripada pravica do povračila stroškov prevoza na delo in z dela, ker je najkrajša cestna povezava manjša od 2 km.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share