Splošni pogoji o storitvah in odgovornosti za vsebino, ustvarjeno z umetno inteligenco

Prosimo, upoštevajte, da vsebina, ki je na tej spletni strani ustvarjena s pomočjo orodij umetne inteligence (v nadaljevanju “UI”), temelji na podanih predlogah in algoritemskih procesih. Kljub temu, da si prizadevamo zagotoviti, da je ustvarjena vsebina relevantna in kvalitetna, Invita d.o.o. (v nadaljevanju Ponudnik) za portal pravninasveti.si ne prevzema nobene odgovornosti za točnost, popolnost, zakonitost, zanesljivost, primernost ali aktualnost katere koli vsebine, ki je ustvarjena s pomočjo UI.

Uporabnikom svetujemo, da vsebine, ustvarjene z orodji UI na tej spletni strani, ne jemljejo kot strokovno mnenje ali dejstvo. Ponudnik ne zagotavlja, da bo vsebina ustrezala vsem potrebam uporabnika ali da bo brez napak, napak, virusov ali drugih škodljivih komponent.

Z uporabo naše storitve se strinjate, da ponudnik ali katerikoli od njegovih predstavnikov, zaposlenih ali partnerjev ne bo odgovoren za kakršno koli neposredno, posredno, naključno, posebno, posledično ali kazensko škodo, vključno z, a ne omejeno na, izgubo dobička, ugleda, uporabe, podatkov ali drugih nematerialnih izgub, ki bi lahko izhajale iz vaše uporabe ali nezmožnosti uporabe ustvarjene vsebine.

Vse vsebine, ustvarjene s pomočjo UI, so namenjene izključno za informativne namene. Uporabniki bi morali pred sprejetjem kakršnih koli odločitev, ki temeljijo na takšni vsebini, opraviti neodvisno preverjanje in po potrebi poiskati ustrezno strokovno svetovanje.

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani potrjujete, da razumete in sprejemate zgoraj navedene pogoje.