temno

TELME, omrežje 3. generacije

VPRAŠANJE

Mednarodno podjetje Telme, ki z uporabo voIP telefonije in interneta svojim članom zagotavlja revolucijo z željo ustvariti največjo skupnost na svetu. Uporabniki bodo lahko kjerkoli na svetu klicali ali brskali po internetu.

ODGOVOR

Nekaj informacij o podjetju Telme:

Leta  2005  je bilo ustanovljeno mednarodno podjetje Telme, katero je sestavni del holdinga MECOTEK.Telme je epicenter zelo pomembne revolucije v svetu komunikacij z lastno in edinstveno tehnologijo.Telme delnice bodo v kratkem kotirale na eni izmed svetovnih borz.Telme ima uradna predstavništva v 12-ih državah v svetu: (Singapur, Italija, ZDA, Nizozemska, Kitajska, Rusija, itd.

)Ustanovitelja podjetja sta Dr.FABIO GALDI (eden od pionirjev interneta v Evropi) in LELLO TREZZA (vodja velikih organizacij)Podjetja, ki sodelujejo z Telme so AT&T, Google, Paypal, Apple, Citibank, HSBC, itd.Z uporabo mobilne telefonije, Interneta in tehnologije voIP želijo ustvariti prvo globalno WI-FI omrežje s pomočjo ljudi.Wi-Fi je sistem,kateri nam omogoča najenostavnejši dostop do interneta brez žic. Prisoten je v mnogih napravah,od računalnikov do mobilnih telefonov…

To je tehnologija MOČNE EKSPANZIJE!Zamislite si, da je na milijone Router-jev postavljenih v hišah, stanovanjih, pisarnah,podjetjih,restavracijah, na javnih mestih…PO CELEM SVETU. Namesto, da so zaklenjeni,ostane ena linija odprta in tako le ta dostopna vsakomur.Skrivnost v osnovi projekta Telme in njegove društve ne Wi-Fi mreže: uključiti na milijone oseb po CELEM svetu, da bi se zgradila ena globalna Wi-Fi mreža!Telme je to naredil mogoče!Zahvaljujoč realizaciji enega servisa (AirGate), kateri je v stanju, da razdeli našo internetno povezavo na DVE LINIJI. Eno osebno in zavarovano za osebno uporabo in eno javno, brezplačno in tako dostopno vsem.

TELME PREDSTAVLJA REVOLUCIJO NA TREH PODROČJIH TelmeAIR, TelmeTALK, TelmeWORLDS

TelmeAir je prvo GLOBALNO Wi-Fi omrežje, NAŠE omrežje! Ta je realiziran s pomočjo delitve interneta vseh Wi-Fi Router-jev, članov TelmeAir-a. S tako enostavno potezo, ima vsak uporabnik TelmeAir dostop do interneta z drugih TelmeAir spot-ov, POPOLNOMA BREZPLAČNO

TelmeTalk je evolucija v Telme sistemih komunikacije: dovoljuje nam, da komuniciramo praktično z katerega koli servisa.

TelmeWorlds je viden, društveni del kateri nam dovoljuje:

-Kontroliranje in upravljanje z NAŠO mrežo;

-medsebojni stiki z drugimi uporabniki;

-Delitev raznih datotek kot so: Slike, glasba, video…

-od oktobra vidni vsi TelmeAir spot-i na google earth-u po celem svetu. Z edinstenim marketing planom lahko postanete poslovni partner podjetja Telme (Team MEMBER, Partner, Team BUILDER). Več o zaslužkih najdete na spodnjih povezavah:PPT prezentacija (19 Mb)Za dodatne informacije pišete tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share