temno

Naložbene možnosti pri padajočih delniških tečajih

VPRAŠANJE

Svoja sredstva imam naložena v delnicah in delniških skladih, ki v tem trenutku precej padajo. Kakšne so moje naložbene možnosti?

ODGOVOR

V tem trenutku so delniški tečaji po vsem svetu opazno padli in zaradi tega so nekateri investitorji precej zaskrbljeni, kaj narediti s svojim denarjem. Investitorji se morajo predvsem zavedati, da niso omejeni z nalaganjem le na eno borzo in v eno obliko vrednostnega papirja (delnice).

Preko online trgovanja imajo investitorji možnost investirati na katerikoli svetovni trg in v katerikoli vrednostni papir. Investitor se mora predvsem zavedati, da se v nobenem primeru nebi smel vezati na uspešnost enega samega trga oziroma ene same vrste vrednostnega papirja. V tem trenutku so bile bolj zanimive predvsem surovine in investitorji, ki so vlagali v vrednostne papirje vezane na rast cen surovin so v zadnjem času opazno zaslužili. Naložbenih možnosti je veliko in se skozi čas spreminjajo. Uspešen investitor mora biti odziven in mora za zmanjšanje tveganja izgub razpršiti svoje investicije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share