temno

Izterjava kompenzacije

VPRAŠANJE

Spoštovani!

Zanima me kako lahko kot podjetje dobimo nazaj podpisano pogodbo za kompenzacijo. Novembra 2009 nas je podjetje MHP d.o.o. kontaktiralo za izpeljavo verižne kompenzacije na katero smo pristali. Po dobrem mesecu nas je podjetje katero nam dolguje informiralo da je del njegovega dolga poravnal z kompenzacijo, vendar mi o tem nismo bili informirali s strani MHP d.o.o. Začeli smo jih klicariti a zaman, sploh se nam niso javili in če slučajno smo koga dobili so nam obljubljali izplačilo v roku 5-10 dni, vendar do tega ni nikoli prišlo. Tudi osebno smo jih obiskali in nam zagotavljali izplačilo, a zaman. Po nešteto klicev na omenjeno podjetje se mi je javila neka gospa Jana in me obvestila da je tam ker pregleduje vse dokumente in nadzoruje telefon ker je podjetje zabredlo v velike finančne težave. Informirani smo tudi da podjetje nima več sedeža.

Moje vprašanje je kaj se v takem primeru naredi? Na koga je potrebno se obrniti iz izterjati našo neplačano kompenzacijo?

ODGOVOR

Na stečajnega upravitelja.., poiskusite lahko tudi preko COVL- e-izvršbe kompenzacijo spremeniti v gotovino, ki vam jo dolguje podjetje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share