temno

Kraja – dolg

VPRAŠANJE

Spoštovana !

Samo na kratko, pred devetimi leti (najbrž že zastaralo) mi je dober kolega delal mansardo ter novo streho na hiši. V dobri veri sem mu dajal denar vnaprej, da bo čimprej narejeno, na koncu pa ni bilo ne njega ne denarja in tako sem bil prisiljen plačati nekoga drugega, da je delo dokončal. Imam pogodbo o delu z žigom njegove firme, in ročno pisane račune oziroma moje izdatke denarja ki sem mu jih dajal. Obrnil tudi na inšpekcijo in policijo, pa so odgovorili na kratko "ni v naši pristojnosti, vsak lahko naredi žig in je privatnik" Znesek denarja je bilo več kot 350.000 sit.

Hvala za odgovor

Anton D.

ODGOVOR

Za izvršbo se odpravite na: https://covl.sodisce.si/eizvrsbe/eizvrsbe/Inv/mainAction.do. Terjatve zastarajo v petih letih, če ni z zakonom določen za zastaranje drugačen rok.

V kolikor potrtebujete podatke o:

-osebni podatki, EMŠO, stalno ali začasno bivanje,

– zaposlitev dolžnika-

osebni TRR

– lastništvo nepremičnin

– lastništvo vozila…sem pravi naslov jaz. Vaša pogodba z žigom je zame pravna podlaga, da lahko opravim ustrezne poizvedbe v uradnih registrih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share