temno

Iskanje osebe preko slike

VPRAŠANJE

Lep pozdrav,

mene pa zanima kako bi našla osebo preko slike..namreč imam sliko nekega fanta katerega bi rada našla, za ime nisem prepričana da je pravo (M. Bevk)..pomen vsega tega je da se je nekoč nekdo izdajal za njega..jaz pa sem finti nasedla…saj je bil na sliki zelo uredu oseba..na srečanju pa se je prikazal čisto nekdo drug.

lp hvala za pomoč

ODGOVOR

Iz vašega pisanja (zgolj) domnevam, da ste to osebo spoznali na kakšnem izmed spletnih družabnih portalov. Tam imajo povečini vsi, (ki so pametni) izmišljeno identiteto, tako s sliko kot z ostalimi osebnimi podatki. Slika je po vsej verjetnosti sneta s spleta, zato ne vidim smisla, da bi tega človeka v resnici iskali. Resnična oseba je lahko namreč tudi že mrtva ali pa živi na drugem koncu sveta v trdni zvezi ne vedoč, da je bila njegova fotografija zlorabljena. Jaz kot detektivka opravim poizvedbo pred samim srečanjem dveh, ki sta se spoznala na družabnih portalih. Preverim podatke, ki jih je oseba dala drugi osebi, da se potem druga oseba lažje odloči ali bo v resnici šla na srečanje ali ne. Zaupanje na slepo se lahko drago plača. Si lahko predstavljate, da vas na zmenek zvabi nekdo, ki je bil v preteklosti že obsojen posilstva? Zamenjava lastne slike z tujo, ki je veliko bolj privlačna je še najmanj kar se vam lahko zgodi, v kolikor ljudi spoznavate na takšen način.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share