temno

Bivša

VPRAŠANJE

Ne vem kako naj poiščem bivšo partnerko, ki mi dolguje denar in še svojo tel. št. je med tem zamenjala.

Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.

ODGOVOR

Detektiv lahko poizvedbo prične na podlagi vašega pooblastila, da ga v skladu z Zakonom o detektivski dejavnosti pooblaščate za iskanje dolžnika. S pooblastilom v roki, ter s podpisano pogodbo o sodelovanju in licenco tovrstno iskanje ni preveč težko, saj ima detektiv/-ka vpogled v različne registre v katere jih vi npr. nimate.Kot detektivka lahko pogledam kje in od kdaj je zaposlena kar seveda za vas pride najbolj v upoštev, ali pa se jo lahko najde tudi na podlagi prijave začasnega bivališča ali lastništva avtomobila.

Kaj lahko storite sami? Poiščite jo v njenem rojstnem kraju, na podlagi informacij, ki jih posredujejo njeni domači, sosedi in prijatelji. Če vi niste "zaželjeni" prosite prijateljico, da to stori za vas. Predvsem preglejte portale za družabna srečanja (verjetno poznate njene psevdonime), pogooglajte, izkoristite možnosti,ki jih ponuja IM, Chat, e-mail…Povprašajte ljudi iz njene  (bivše) službe, šole, hobija… 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share