temno

Izgubljena prijateljica

VPRAŠANJE

V srednji šoli sem imela zelo dobro prijateljico s katero sva delile mnogo skupnih interesov in skupaj preživele veliko lepih trenutkov. Kake tri leta nazaj sem jo prvič skušala sama poiskati, vendar žal neuspešno. Zanima me, če bi mi jo lahko vi pomagali najti?

Najlepša hvala za odgovor in lep dan še naprej!

ODGOVOR

Iskanje pogrešane, izgubljene ali skrite osebe poteka po istem principu. Najtežje je seveda najti skrito osebo, ki za seboj načrtno uničuje vse sledi, ki bi lahko vodile do nje. Več začetnih informacij kot je na razpolago – hitrejše je potem moje iskanje. Izgubljeno prijateljico vam lahko poiščem, še prej pa bi vas morala prositi, da bi mi odgovorili na več vprašanj, kot so npr.:

Ali imate njeno polno ime ter priimek?

Poznate njen zadnji znani naslov bivališča?

Veste njen datum rojstva?

Veste njeno osebno identifikacijsko številko?

Ali ima opravljen vozniški izpit? …, itd..

Dober osebni opis ter osebna fotografija iskanje še olajšata.Detektiv se lahko pri iskanju poslužuje različnih registrov, seveda, če je sum, da se oseba nahaja v Sloveniji. V kolikor so indici, da se oseba zadržuje v tujini, stopim v kontakt s tujim lokalnim detektivom, ki potem išče naprej po njihovih registrih in na podlagi njihovih zakonov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Sorodni prispevki
Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete na strani Varovanje osebnih podatkov.
Total
0
Share