pravni telefon

POKLIČITE PRAVNIKA NA
090 3213

Vsak dan od 07.00 do 21.00 ure

2,71 €/min za klice iz omrežja Telekom. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

  • 95% klicev rešimo takoj
  • večina klicev traja manj kot 3 minute
  • anonimnost zagotovljena
  • 100% strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Potrebujete pravni nasvet po emailu?


Zanimivosti

Zanimivosti iz pravnega področja...


Pravni nasvet po telefonu 090 3213
Zakaj bi izgubljali čas in hodili v pravno pisarno, če lahko pravni nasvet prejmete po telefonu hitro in anonimno.  Namenjeno je vsakomur, ki potrebuje ugodno rešitev pravnih težav, saj storitev plačate za toliko minut, kot ste jih porabili. PRAVNE NASVETE VAM NUDIMO ZA PODROČJA razveze oz. ločitve, skrbništva otrok, stiki, preživnina, motenje posesti, sosedski spori, delovno pravo, dedovanja, oporoke, zapuščine, odškodnine, kazenskega zadeve, pomoč pri..

Pravni nasvet lahko prejmete tudi po e-pošti
Potrebujete odgovor na vaše vprašanje v pisni obliki, torej črno na belem? Preko obrazca na spodnji povezavi nam pošljite pravno vprašanje (kasneje lahko priložite tudi ustrezne dokumente). Odgovor vam bo pripravil pravni strokovnjak v roku treh delovnih dni od plačila!   Pravni nasvet po e-pošti vam lahko služi kot pravno mnenje in ga lahko predstavite nasprotni stranki kot dokaz o vaših pravicah!   ZA NADALJEVANJE KLIKNITE TUKAJ     ..
0 komentarji
Kaj storiti, ko ste udeleženi v prometni nesreči
Vsakemu je dobro znan pregovor »Nesreča nikoli ne počiva« in le-ta se pojavi, ko jo najmanj pričakujemo. Vendar ne smemo dovoliti, da nam pokvari dan. Ostati moramo zbrani in mirni, ter slediti določenim postopkom, ki pripomorejo k lastni varnosti, varnosti sopotnikov in soudeležencev v nesreči ter tudi k temu, da je vse pravilno dokumentirano za kasnejše postopke. Čeprav je bilo leto 2016 z vidika števila prometnih nesreč v Sloveniji najuspešnejše do sedaj in se je število nesreč občutno..

Kdo je kriv za Kemis? Je šlo za nesrečo, malomarnost ali organizirane požige?
Vrhniški Kemis je zgorel 15.maja letos in skoraj tri mesece po požaru še vedno ni znanega niti približnega odgovora, ali je šlo za nesrečo ali malomarnost. Predkazenski postopki še potekajo, saj gre za obsežno preiskavo v katero so vključene tudi druge inšpekcijske družbe. Vendar se kljub obsežnosti preiskave, marsikateri Vrhničan sprašuje, ali je odgovorno in normalno, da še vedno niso znani točni podatki o katastrofalnih učinkih, ki jih je gorenje sto ton različnih ostankov olj, lakov, ..
0 komentarji
Vročina na udaru: spoštujte delovno zakonodajo
Ob hudi vročini, ki je zajela Slovenijo, sindikati opozarjajo delodajalce, da morajo delavcem zagotoviti ustrezno delovno okolje. Dars je tako zaradi vročine že prestavil vzdrževalna dela na štajerski avtocesti, a na drugih deloviščih se bodo kljub ekstremnim temperaturam nadaljevala. VIR: 24ur.com ..

Počasneje bomo vozili na avtocesti!
Vlada pripravlja odlok o načrtu za kakovost zraka, ki bi za mestno občino Ljubljana, za zimski čas med 1. novembrom in 31. marcem, na odsekih avtocest na območju občine in avtocestnih odsekov, ki se priključujejo nanj, zaradi prekomerne obremenitve okolja z emisijami delcev iz osebnega motornega prometa, najvišjo dovoljeno hitrost znižal s 130 km/h na 110 km/h (podobno kot je to že sprejeto za Celje, kjer je onesnaženost precej velik problem, ter Maribor). S tem naj bi bilo okolje z emisi..

Zaradi kajenja umre 3600 oseb na leto! Nov predlog zakona
Raba tobaka je vodilni preprečljivi vzrok smrti v svetu. Vsako leto zaradi bolezni, povzročenih z rabo tobaka, umre skoraj 6 milijonov ljudi. Tobak je v Sloveniji po podatkih Nacionalnega inštituta za varovanje zdravja (NIJZ) med različnimi dejavniki tveganja za zdravje najpomembnejši preprečljivi vzrok smrti in med najpomembnejšimi za breme bolezni.  V Sloveniji vsak dan zaradi bolezni, pripisljivih kajenju, umre 10 oseb, to pomeni 3600 na leto. Za primerjavo naj navedemo,..
0 komentarji
Šok! Anton Komat o beguncih povedal drugačno resnico!
Anton Komat / Revija Zarja | 27.11.2015 Anton Komat je reden kolumnist revije Zarja, kjer je objavil kolumno, ki je pritegnila pozornost mnogih. Preberite, njegovo misel ... Medtem ko Evropo preplavljajo valovi tujcev, se v ozadju plete katastrofalen scenarij globalnega totalitarizma korporacij. Resnično zaudarja po fašizmu. Ali čutite železno pest na tilniku? ..
0 komentarji
Preverite vozilo in pravice v primeru Volkswagen
Na podlagi obvestil proizvajalca vozil Volkswagen, Škoda, Audi in Seat bo za zagotovitev skladnosti z emisijskimi standardi pri vozilih, ki imajo nameščeno odklopno napravo, potrebna odstranitev te naprave, sprememba programske opreme sistema za uravnavanje emisij in glede na tehnologijo motorja poseg v strojno opremo. Šele z odstranitvijo odklopnih naprav, ponovnim programiranjem in kalibracijo bo mogoče izboljšati delovanje sistemov za uravnavanje emisij, ki so že nameščeni v vozilih. A..
0 komentarji
Nov zakon o zaposlovanju tujcev
Zakon prinaša novo ureditev na področju zaposlovanja in dela tujcev v Sloveniji ter uvaja koncept enotnega dovoljenja za prebivanje in delo, ki se bo po novem izdajal v enotnem postopku na upravnih enotah. ..
0 komentarji