pravni telefon

POKLIČITE PRAVNIKA NA
090 3213

Vsak dan od 07.00 do 21.00 ure

2,71 €/min za klice iz omrežja Telekom. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

  • 95% klicev rešimo takoj
  • večina klicev traja manj kot 3 minute
  • anonimnost zagotovljena
  • 100% strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Potrebujete pravni nasvet po emailu?Vračilo preživninskemu skladu

Vračilo preživninskemu skladu

Družinsko pravo |

VPRAŠANJE

Imam vprašanje glede našega preživninskega sklada. Sem mati treh otrok in ker sem dva ,ki sem jih imela v zakonu bila klub vsem mojim nasprotovanjem in slabega dela lenaršgega centra za socialno izgubila oba ker sem bla finančno slabša od moža in ker sem šla nazaj k staršem.Sedaj pa mi od plače oteguje preživninski sklad,ker je možu plačevalo kljub njegovi visoki plači.

Saj vem ,da boste dejali da sem jaz dolžna vrnit ,kot mi to pravi moja odvetnica ki sem jo sedaj najela,ker sem pri prejšnjem vse izgubila ni napisal niti ene pritožbe in tudi vem da je bilo vse podkupljeno,ter da jim je hodil grozit kot je meni.Vedela bi rada samo to ,zakaj če moram njemu plačevat tudi še za nazaj,zakaj še moram skladu jaz vračat.Zraven tega pa še imam tretjega otroka ki ga nikjer ne upoštevajo mi vsak reče to nas ne briga.

Prosim kam se naj obrnem ali naj grem z vsemi papiri v tujino,saj tam vsaj rešijo pravilno in tudi ne rabiš čakat na ločitev in dodelitev pet let zraven tega pa da si bil tepen in se na koncu polomljen ostaneš brez vsega.Sedaj dobim ven plače 175 EU,kako naj s tem preživim sebe in otroka mi naj negdo pove.

Lepo prosim za odgovor ,ker nevem več kam se naj obrnem.

Hvala za vaš čas.


ODGOVOR

Skladu boste morali vrniti, kot vam je to povedala že vaša odvetnica.