pravni telefon

POKLIČITE PRAVNIKA NA
090 3213

Vsak dan od 07.00 do 21.00 ure

2,71 €/min za klice iz omrežja Telekom. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

  • 95% klicev rešimo takoj
  • večina klicev traja manj kot 3 minute
  • anonimnost zagotovljena
  • 100% strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Potrebujete pravni nasvet po emailu?Plačana parkirnina

Plačana parkirnina

Civilno pravo |

VPRAŠANJE

Sem Emil Šinkec, dne 12.09.2008 ob 14.22 sem dobil na oknu avtomobila obvestilo redarstva mestne občine Novo mesto, zaradi neplačane parkirnine, jaz pa sem imel na armaturi vozila plačano parkirnino ki je veljala do 14.45 tistega dne. Takoj sem odšel na mestno občino in povedal inšpektorju da plačal ne bom, ker se kolegici ni dalo bolje pogledati za vetrobransko steklo. Rekel je naj pokličen naslednji dan ko bodo dobili tudi fotografije. Osebno sem se še enkrat oglasil pri njih in na slikah se ne vidi parkirnega lističa, vendar so mi rekli da bom verjetno dobil opomin, ker listek ni bil dobro viden, potem sem dobil položnico,ki je seveda nisem plačal, danes pa sem dobil še opomin pred začetkom davčne izvršbe. Še enkrat sem poklical na mestni inšpektorat, tam nihče nič ne ve o kakšnem opominu in hočejo da položnico plačam.

Doma imam še vedno njihovo obvestilo,ki je bil na avtomobilu in tudi plačan listek hranim. Kaj naj storim, kaj naj jim povem, da me pustijo pri miru?

Hvala za odgovor.

emilijus@volja.net


ODGOVOR

Spoštovani,

predlagamo, da izkoristite pravna sredstva, ki jih imate na voljo, če seveda niste zamudili rokov za njihovo vložitev. Ker imate sodeč po napisanem v teku postopek davčne izvršbe, ste verjetno zamudili že vse roke za vlaganje pritožb.Zgolj ustne pritožbe in klicanje odgovornih oseb vam žal ne bo pomagalo.